Vingino

Jeg er meget begejstret for det hollandske børnetøj Vingino, som i den grad formår at lave smart og brugbart tøj til børn str 0-16 år.

Vingino polo bluser i skønne sommer farver.

Vingino polo bluser i skønne sommer farver.

Vingino er et jeans mærke, og derfor vil der altid i deres kollektioner være masser af jeans, både slim og regular modeller. I alle bukserne er der regulerbar taljevidde, hvilket er genialt og til stor glæde for min egen søn. Som ses på øverste billede er der også smarte Vingino denim shorts til drengene, også med seje lommer, print og elastik i talje. Jeg har selv flere års erfaring med brug af drengetøjet til min søn, og både bukser og bluser lever på til mine krav om kvalitet og komfort. Allerede nu er de første efterårs nyheder i butikkerne, og der er igen fokus på farver, print og påsyede motiver på Vingino drengebluser (se billede nedenunder)

Drengebluser fra Vingino med print og påsyet flag

Drengebluser fra Vingino med print og påsyet flag

Piger er rigtig glade for smart og feminin print, og det kommende efterår har Vingino bla. hundeprint, hjerter, søde tekster og masser af similissten. Farverne er både pink, rød og sort.

Vingino pige bluser med print

Vingino pige bluser med print

Del nyheden:

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>